Over BHI Roesbeke

Over BHI Roesbeke

Binnenhuisinrichting op maat sinds 1995

Wij realiseren uw wensen

Vaak wordt gedacht dat wat u wenst in uw woning onrealiseerbaar is, doordat bepaalde ruimtes dit op het eerste zicht niet toelaten. Vertel ons wat u wenst, in welke ruimte, met welke materialen,… Zo gaan wij aan de slag, startende met opmetingen. Daarna volgt een digitaal plan, dat u visueel zéér realistisch door uw nieuwe keuken, leefruimte of badkamer rondleidt. Bij BHI Roesbeke wordt alles mogelijk. Indien u één van onze eerder gerealiseerde projecten wenst, maken wij dit dankzij ons maatwerk bij u mogelijk.

Meer dan 20 jaar ervaring

Zaakvoerder Eddy Roesbeke startte in 1995 zijn firma BHI Roesbeke op en heeft deze uitgebouwd tot de succesvolle firma van vandaag. De jarenlange ervaring in de binnenhuisinrichting is BHI Roesbeke’s grote troef in het afleveren van kwaliteitsvolle producten. Door de jaren heen is BHI Roesbeke sterk gegroeid. Zo heeft de zaak zijn eigen karakter ontwikkeld. In 2003 verhuisde BHI Roesbeke naar de huidige bedrijfspanden langs de N9 in Waarschoot, waarin ondertussen zowel het atelier als de toonzaal in zijn ondergebracht.

Teamwork

Naast Eddy Roesbeke wordt het team van BHI Roesbeke versterkt door persoonlijk assistente/medewerkster en toonzaalverantwoordelijke Eline, plaatser Yves en productiemedewerker Steven. Dit is een multifunctioneel team: zij die plaatsen weten perfect hun weg in het atelier en omgekeerd. Ook Eddy en Eline springen bij waar nodig. Dit team wordt gekenmerkt door ervaring, kennis en passie voor hun vak. Because teamwork makes the dreamwork!