Over BHI Roesbeke

Over BHI Roesbeke

Binnenhuisinrichting op maat sinds 1995

Wij realiseren uw wensen

Vaak wordt gedacht dat wat u wenst in uw woning onrealiseerbaar is, doordat bepaalde ruimtes dit op het eerste zicht niet toelaten. Vertel ons wat u wenst, in welke ruimte, met welke materialen,… Zo gaan wij aan de slag, startende met opmetingen. Daarna volgt een digitaal plan, dat u visueel zéér realistisch door uw nieuwe keuken, leefruimte of badkamer rondleidt. Bij BHI Roesbeke wordt alles mogelijk. Indien u één van onze eerder gerealiseerde projecten wenst, maken wij dit dankzij ons maatwerk bij u mogelijk.

Meer dan 20 jaar ervaring

Zaakvoerder Eddy Roesbeke startte in 1995 zijn firma BHI Roesbeke op en heeft deze uitgebouwd tot de succesvolle firma van vandaag. De jarenlange ervaring in de binnenhuisinrichting is BHI Roesbeke’s grote troef in het afleveren van kwaliteitsvolle producten. Door de jaren heen is BHI Roesbeke sterk gegroeid. Zo heeft de zaak zijn eigen karakter ontwikkeld. In 2003 verhuisde BHI Roesbeke naar de huidige bedrijfspanden langs de N9 in Waarschoot, waarin ondertussen zowel het atelier als de toonzaal in zijn ondergebracht.

Teamwork

Naast Eddy Roesbeke wordt het team van BHI Roesbeke versterkt door persoonlijk assistente/medewerkster en toonzaalverantwoordelijke Stephanie, plaatsers Yves en John, allround-medewerker Arthur en productiemedewerkers Marnix en Jelle. Dit is een multifunctioneel team: zij die plaatsen weten perfect hun weg in het atelier en omgekeerd. Ook Eddy en Stephanie springen bij waar nodig. Dit team wordt gekenmerkt door ervaring, kennis en passie voor hun vak. Because teamwork makes the dreamwork!

Medewerkers

Eddy Roesbeke

Zaakvoerder

Eddy studeerde houtbewerking en ging al snel aan het werk als schrijnwerker/meubelmaker. Na 12 jaar nam Eddy de grote stap. BHI Roesbeke werd opgericht, en groeide uit tot een trots bedrijf.
Eddy doet persoonlijk zelf alle opmetingen. Ook helpt hij mee wanneer er bij klanten een nieuw project wordt opgestart. Eddy vult het bedrijf aan waar nodig.

Stephanie

Persoonlijk assistente / toonzaalverantwoordelijke

Stephanie werkte jaren in de productie/plaasting. Dankzij een rugzak vol ervaring vervult zij sinds 2008 de functie als persoonlijk assistente. Stephanie werkt mee aan de planning, tekent samen met Eddy de projecten uit, en leidt de klanten door hun volledige dossier en de toonzaal.

Yves

Plaatser

Werkt sinds 2002 bij BHI Roesbeke en deed intern zijn ervaring op, waardoor hij zijn werk uitvoert met een instelling van perfectionisme.

John

Plaatser

Werkt sinds 2013 bij BHI Roesbeke. John had al enkele jaren ervaring binnen de sector, maar groeide bij BHI Roesbeke uit tot een belangrijke werkkracht.

Marnix

Productie atelier

Vooraleer hij het team kwam versterken in 2011, had hij al 20 jaar ervaring in het vak. Zijn uitgebreide vakkennis is een grote troef binnenin het team van BHI Roesbeke.